Bli medlem

Då vi är en undergrupp till FFG (fotografiska föreningen Göteborg) innebär det att det är där man registrerar medlemskap för att därefter gå med i FLUF. Texten nedan är hämtad direkt från FFG´s  hemsida:

__________________________________________________________________________

Att bli medlem är enkelt i vår klubb men vi förespråkar att du kommer och besöker oss och känner av om vi är rätt fotoklubb för dig.

Vem kan bli medlem?

Vi har absolut inga krav från dig som medlem gällande att du måste ha en systemkamera, hur bra bilder du tar, osv. Fotoklubben är avsedd både för dig som vill lära känna din kamera och utveckla dig i ditt bildkunnande och för de mer kunniga att möta likasinnade och tävla.

Vad får jag som medlem?

Du får delta och vara aktiv i en fotoklubb med likasinnade. Gå på föreläsningar och delta i utflykter vi anordnar.

Hur blir jag medlem?

  1. Besök oss! Först och främst rekommenderar vi att du besöker oss på någon av våra möten för att få en uppfattning om vi är rätt fotoklubb för dig.
  2. Registrera dig på vår hemsida! Tycker du det är kul så börja med att registrera dig här.
  3. Betala in medlemsavgiften på PlusGiro 460 98-0 Du kan enkelt betala medlemsavgiften till vår kassör på plats på något av våra medlemsmöten. Ordinarie medlemsavgift: 350 kr Studerande: 150 kr Distansmedlem (endast åtkomst till hemsidan): 100 kr

    PlusGiro: 460 98-0

_________________________________________________________________________

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *